Födelsedagasfirande

Fantastiskt ändå att jag lyckas blogga iallafall 1 gång i månaden, haha. 

Det händer en hel del mest hela tiden kan jag väl säga! 

Tentorna är avklarade och likaså första terminen!! Så nu är en sjättedel avklarad, vilket låter lite men känns helt sjukt! 


Jag har även börjat jobba. Jag har blivit timmis på Tågkompaniet här uppe och det känns så otroligt bra!! Det är så roligt att jobba som tågvärdinna och jag är i stort behov av mer pengar nu som student så det passar perfekt! Jag började för ca 1 vecka sedan och har haft en teoridag och så har jag hunnit med två turer ute på tåget. Det har blivit två pendlingsturer till Boden och det är ytterligare en sådan som väntar imorn, jag är taggad! 

(null)


I helgen som var for jag hem till familjen för att fira min underbara pappa som fyller hela 60 år idag!! Stort grattis till honom, världens bästa pappa ❤️

Så i lördags hade vi middagsbjudning hemma med familjen och lite släkt, det var jättetrevligt och det var så roligt att träffa alla! 

(null) (null) (null) (null)


Jag hann även med att träffa flera av mina fina fina vänner! I fredags var jag bjuden på middag hemma hos Johlina som fyllde år igår, stort grattis!! 

Vi fick supergod mat och det var verkligen så roligt att få träffa brudarna som jag träffade via Skandia, ni är för underbara!! ❤️  

(null) (null) (null) (null) (null)


Igår när jag började rulla mot Luleå igen hann jag först träffa Carro och Bobby en snabbis och sen käkade jag lunch med Julia i stan innan jag körde uppöver, en perfekt dag!! Älskade vänner, jag saknar er så mycket! 

(null) (null)


Idag har vi haft HLR-kurs som vi alla blev godkända i som en del av examinationen i en av kurserna, det känns skönt! 


Jag ska ta och lägga mig nu då klockan ringer 03.45 imorn, NATTI ❤️

(null)


(null)


(null)


(null)