God jul ❤️
Julen 2018 är nu över och vilken bra dag det har varit! Vaknade och klev upp 6.45 imorse, klädde på mig och gick på promenad med hunden. Det var friskt och mörkt ute, alldeles tyst och lugnt, så mysigt! 

Sedan gjorde vi iordning julfrukost, jag, mamma och pappa då Isak for iväg och fiskade tidigt. Vi åt gröt och tog det lugnt. Jag öppnade sedan mina julklappar som jag fått från min fina nykläckta gudson med familj, tusen tack för de otroligt fina klapparna, ni är bäst 💗

Jag och mamma stack ut efter frukosten och gjorde iordning hästarna för en liten jul-tur på byn. Ljùfa fick vara Rudolf med en röd, blinkande mule och Monika fick renhorn hon också, dom var så fina så! Sen red vi till farmor och Ivar och sen en sväng till Erik och Eila innan vi gick hemåt igen, det var så kallt så jag började frysa nästan direkt haha. 

Jag duschade och sen for jag till Ånge och handlade några småsaker, sen bar det av hem igen. Jag fixade mig och sedan hjälpte jag mamma lite innan Kalle Anka. Resten av familjen, mins bröder med deras familjer plus farmor och Ivar anlände strax innan Kalle. 

Vi åt, barnen öppnade klappar och sedan spelade vi paketspelet, alltid lika kul! Tills man aldrig får par på de där tärningarna, då är det inte lika kul längre 😂 men men, man kan inte alltid vinna haha! 

Nu har jag precis lagt mig, fortfarande mätt och otroligt nöjd med dagen! Jag kommer alldeles säkert somna gott. 
Det hoppas jag att ni också gör och att ni haft en fantastisk jul! Många kramar 💖

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)