10-dagars jobbveckan är snart över
Jag har nu avverkat min 9 av 10:e dag av jobb på rad. Det känns bra och även fast jag vissa dagar inte vill kliva ur sängen så skulle jag aldrig vilja gå tillbaka till skollivet igen. Jag älskar jobblivet, trots att det ibland kan vara hårt. Det tillkommer så mycket frihet trots att man jobbar längre på dagarna än vad man gick i skolan, man jobbar helger, man jobbar kvällar. Men det går inte ens att jämföra. Det här livet är så mycket bättre. 
Nog om det. De här dagarna som gått har bestått till mesta dels av jobb, ridning och lite träning. Det har varit dåligt med det sist nämnda den senaste veckan då jag blivit jätteförkyld. Men snart är jag tillbaka på fötterna igen! 
Jag har även varit i stan hos min andra halva och färgat och klippt håret. 

Jag är så nöjd! 👏🏻

Jag har lagat lite mat också och attans vad roligt det är! Synd man inte har någon att bjuda, det är ju roligare då, men nu får jag matlådor istället, haha. 



Mums! 

Ikväll ska jag ha en myskväll och bara ta det lugnt. Imorgon blir det jobb 7-16 och på söndag är jag ledig! 👏🏻 Johanna kommer hit och bor här hela helgen, plus mina två favorit killar, Charlie och Firsov 🐶 en mycket bra helg är på ingång och jag är redo att ta emot den med öppna armar. 

Ha en trevlig helg allihopa, puss och kram 💃🏼