Borta bra men hemma bäst

Idag är det mindre än en vecka kvar till jul och mindre än två veckor till det nya året, hur galet är inte det?? 

Jag har dessutom hunnit vara hemma i en vecka nu, vilket har varit otroligt skönt! Jag har tränat, ridit, tagit långa promenader i skogen nu under dagarna. 

(null)

(null)

(null)

(null)


I onsdags så åt jag tacos och hade myskväll med Carro och Bobby som jag saknat så mycket! Jag har också umgåtts med mina fina bröder och deras familjer och barn och myst massor med dom! 

(null)

(null)

(null)

(null)


I lördags var jag till stan och började dagen med att klippa mig hos fina Matilda. Jag klippte gardinlugg (!!!) har funderat på det sååå länge och nu slog jag slag i saken! Och jag blev så nöjd!! Tack till er som peppat mig till det beslutet!! Det var på tiden. 

(null) (null) (null)




Efter det lunchade jag med min saknade Julia och Fanny på Waynes innan jag åkte på 1-års kalas i Sörberge hos min lilla gudson Leon som inte är så liten längre!! Älskade unge, vad fort de växer! 


När jag var klar där åkte jag till Hammarstrand och fick ÄNTLIGEN träffa Lisa som varit i Australien i nästan 11 månader 😭 OM jag saknat henne??? Jag grät när jag fick krama om henne och inte nog med det så fick jag träffa fina fina Michelle och Frida också!! Vilket avslut på en mycket bra dag! Vi myste och åt god middag och drack vin på kvällen innan vi gick och la oss. 

På söndagen tog vi sparkarna ut på tur och sen drog vi en sväng till stallet innan jag började åka hem igen. Så bra helg!! 

(null)


I veckan har jag tränat med Dessan och jag har träningsvärk än efter passet i måndags, det var jobbigt men så roligt!! Älskar att träna med Dessan! 💪🏻


Och måndageftermiddag fick jag spenderar med ännu en saknad och fin vän, ingen mindre än Kattis!! Vi åkte till stan och julklappshandlade, så vi hann surra massor, vilket var väldigt välbehövligt!!


Gud så bra jag har det! Älskar att komma hem så här och träffa alla godingar samtidigt som jag saknar mina nyfunna vänner i Luleå! Men dit ska jag om några veckor igen så får passa på att njuta hemma hos mina nära och kära först! ❤️

(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)


(null)