Komsi sommaren
Jag vet att man inte ska klaga, men detta är mer en stark längtan än ett klagomål.
Det finns ingen som längtar mer till studenten än jag, det är jag nästan säker på. Då börjar det riktiga livet, vuxenlivet som inte kommer att ha någonting med skolan att göra, den vill jag bara komma ifrån och allt som har med den att göra. Jag är riktigt less på att behöva åka dit varje dag, motivationen är helt bortblåst och jag trycks ner psykiskt av att vara där. Jag vet att det låter överdrivet men det är sant. Jag mår faktiskt inte alls bra där. Därför längtar jag därifrån. Till jobbet, lediga dagar och en sjujäklarns bra liv, r det vet jag att jag kommer få. Jag har redan två utlandsresor planerade med min andra halva och en massa andra äventyr på g. Då slipper man vara rädd för att få sämre betyg, skolk eller borttaget CSN bidrag för att man vill vara ledig i en vecka. Skönt. 
Jag kommer även att kunna umågs med de jag vill umgås med, mina fantastiska vänner son jag nu nästan aldrig träffar för att vi går på olika skolor i olika städer och orter. De kommer jag att kunna spendera mer tid med när all press om betyg, godkända prov och tentor är över. Då ska vi leva loppan tillsammans. 
Som tur är har vi helgerna vi kan ses på nu men det blir dock inte heller så ofta då vi har jobb allihopa och mycket annat att göra också, men vi ska planera in något här framöver. Det längtar jag också till. 

Annars är det tur att man får komma hem till finaste killen och dessutom en sån här dag med flera plusgrader och en värmande sol.
Då blir man på bättre humör snabbt. Dessutom när man har planerat in en festlighet med en av de närmsta vännerna redan nästa helg, det får mig också att må bra! Riktigt bra. 
Jag är så lyckligt lottad på det viset att jag är omringad av underbara människor, mina fantastiska vänner, utan alla de skulle jag inte klara mig. Tack för att ni finns i mitt liv ❤️


Nog om det! Igår bjuppa jag mamma och Oscar på bananpannkakor, de är de godaste pannkakorna jag någonsin ätit kan jag lova och nyttiga rakt igenom. Mums! 



Igår toppade jag med jordgubbar och mango. 

Vi hade born to move på kvällen och det gick bra. Jag hade barnen idag och det gick också bra. Alltid lika roligt! 
Senare på kvällen hade vi träning med bästa laget! Jag har saknat dem måste jag erkänna och är besviken på mig själv sen förra säsongen men det ska jag ta igen i år! 

Imorgon är det äntligen fredag!!! Och sen en ledig helg som kommer att bestå av skoter, Torringen och bara en massa mys och avkoppling! Det blir perfekt! 

Ha en trevlig helg! Hörs