Girls weekend!
Alltså vilken fantastisk helg det har varit!! Lätt bästa på sååå länge.
Lisa, Michelle och Olivia kom hit i fredags kväll för att stanna här tills igår (söndag) när dom kom så stod jag och gjorde iordning lite plockmat till oss. Jag bakade minipizzor som faktiskt blev helt okej! Sen hade vi ost och kex, frukt, melon inlindad i serranoskinka, vitlöksbröd, crustader med fyllning och gott att dricka till det förstås! 
Vi mös på, kollade talang och sedan spelade vi lite spel. Vi dammade även av några låtar på Just dance på Wii, det var roligt! 
(null)

(null)

På lördagen var vi uppe vid 9 allihopa. Vi fikade frukost och gjorde iordning fika till vår lilla utflykt som väntade! Sen brassade vi iväg till stugan på torringen en sväng för att hämta lite grejer innan vi kunde ge oss ut på tur. 
När vi kommit hem så startade vi Vikingen och kopplade på kälken, lastade allt och for! 
Vi åkte till vår så kallade "pulkabacke".
Vi gjorde upp en eld och sedan åkte vi lite madrass innan vi slog oss till ro framför elden med en massa gott. Bland annat varm choklad och mintu, m-m-m! 
Det var sååå mysigt att sitta där, vädret var helt perfekt och solen lös så fint! det var AMAZING!! Kunde inte ha blivit bättre helt enkelt! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag är såååä glad och tacksam över att jag lärt känna dessa underbara personer! Dom är av världsklass! Loooove them 💗💗

När vi var nöjda i pulkabacken så for vi hem och bastade, det var pricken över i det! 
Det blev lugnt efter det, vi vilade i soffan ett tag och tog igen oss lite.  (null)
(null)
(null)
När energin sakta smög tillbaka så spelade vi spel, drinking ludo, en vuxenversion av Fia med knuff, riktigt roligt! 
Lite middag på det och en massa spel och surr resten av kvällen innan vi bestämde os för att lägga oss vid 3-tiden. 

På söndagen klev vi upp och gjorde iordning lite brunch med bananpannkakor, mackor och en massa annat gott! 
När vi vilat på det stack vi ut till hästarna och red lite! Lisa och Michelle visade var skåpet skulle stå och töltade och travade, dom var så duktiga!  (null)
(null)

Klockan gick och det blev dags för dom att åka hem. Det var tråkigt när den tiden kom men jäklar vilken bra helg det varit, jag har verkligen fått så mycket energi efter de här dagarna! Så tusen tack tjejer för att ni ville komma och bo på Näset med mig!!

Jag vilade lite framför tvn efter att dom åkt och laddade inför fotbollsträning!! Kattis skrev och frågade om jag inte var sugen att hänga med och testa och självklart så var jag det! Det var så jäkla roligt!! Så nu ska jag göra ett försök att damma av fotbollsskorna så får vi se hur det slutar! Haha
Vi ska fortsätta iallafall och jag är så taggad! Det var verkligen roligt att lira igen! Det var så sjukt längesen som jag spelade riktigt sist, säkert 4 år sedan. Tränat lite har jag gjort men det var ett år sen sist det också haha. 
Nu blir det ändring på det! 🙌🏻

Idag är det måndag och ny vecka! Jobb och utbildning står på schemat, det ska bli spännande! 
Hoppas ni alla får en bra start på nya veckan! 

Ha det gött!