Inflyttningsfest och grejer
Ja i fredags hade jag min efterlängtade inflyttningsfest! Den blev bra, inget gick sönder, inga slagsmål och trevligt folk! Lysande sickan! 👏🏻 


Dagen efter var det dock inte lika trevligt då det stod flaskor överallt, det stank öl och jag var så sjukt bakis. Kan inte ens komma ihåg sist jag var sådär risig dagen efter.. Låg i soffan från typ 12-19 😂 jag sov och vaknade hela tiden, suck! Men det var det värt. 

Sen har jag jobbat söndag-onsdag. Det har varit stressiga men riktigt roliga dagar på jobbet den här veckan! Julrusherna har varit i full gång må jag säga! Jisses vad mycket folk det var. Men så ska det vara! 

Idag slutade jag 21 och efter det brassade jag till Farmor och Ivar där min familj satt och spelade Bingolotto. Jag blev serverad mat och sen hakade jag på spelandet jag också! Tror ni jag vann något? Ni trodde rätt! Nitlott som vanligt 😅 men det var mysigt ändå! 
Vi for hem och spelade 4ans bingo här och nu har jag landat i sängen, äntligen. Imorn är det jobb som står på schemat och jag ska vara på världens bästa mack!! Som jag har längtat! Jag saknar Gulf ❤️ men imorn blir det! 🎅🏼 

Jag ska ta och sova nu så jag orkar med jobbet och julen och allt som hör till! 

och med detta inlägg så vill jag även passa på att önska er alla en riktigt god jul!! 🎅🏼🌲🍻 kram på er 💕