En liten comeback
Ja det är väl kanske på tiden att prova det här med bloggandet igen. Jag har varit frånvarande i ca 8 månader nu, haha. Men det är inte bara härifrån, det har hänt så mycket det här året, så jag har knappt hunnit med mig själv. Att skriva ner 8 månaders händelseförlopp i ett inlägg känns lite som att ta vatten över huvudet, så därför smygstartar jag lite och kan gå tillbaka och berätta mer om det som hänt de senaste månaderna eftersom. Just nu känns det bara som att jag måste komma igång igen och då känns det lite lättare att ta allt pö om pö. 

Men jag kan börja med att berätta att jag har bytt jobb igen, för er som inte vet det. Så jag slutade på tåget i augusti och sedan sökta jag jobb under bemanningen inom barnomsorgen. Så nu är jag på olika dagis runt om i kommunen. Det är verkligen roligt, inte alls likt något annat som jag jobbat med tidigare, så jag möts av nya utmaningar varje dag, just för att det är med barn jag jobbar, som jag inte alls är så van att vara med, så det är verkligen något nytt! 

Så numera är jag på Gulf var tredje helg, plus det jag får utöver när t.ex någon av de andra vill vara lediga eller så. Där trivs jag som fisken i vattnet! Världens bästa mack med den absolut bästa personalen! Heja! 
Och så på dagis på vardagarna! 

Det är roligt med två så olika arbetsplatser och arbetsuppgifter, ingen dag är den andre lik! 

Nu ska jag avrunda det första inlägget på ex antal dagar och säga godnatt. 
Tack för att ni motiverar mig, att ni faktiskt kommenterar och påminner mig! 
Fantastiskt fina läsare! 

Ha det gött så hörs vi snart igen!