Påmind igen..
Haha det är tur ni påminner mig! 

Sen ljungarocken då jag bloggade sist har det såklart hunnit hända litegrann. 

Jag har mest jobbat. Det är vad de flesta dagarna bestått av. Men emellanåt, de lediga timmarna jag haft så har jag tränat lite med Dessan. Jag var för två veckor sen och hämtade en lånehäst så att jag och Erika skulle kunna rida ut tillsammans den sista veckan Donnatella var här. Så då fick jag låna en stilig herre vid namnet Zazu som stått med Jana och gett henne sällskap. Det var jätte roligt att få låna honom och vi är mycket tacksamma över det! Jag och mamma skjutsade hem Zazu igårkväll. 




Vi har hunnit med en vistelse på Torringen jag och Oscar. Vi for dit i fredags och då kom Victoria och Markus och grillade med oss och åt hos oss. Vi drack och åt gott och spelade lite spel. Jag och Victoria tog även en tur med en fyrhjuling till deras stuga för att göra upp någon eld så de fick det varmt tills de skulle hem. 








Vi blev kvar tills på lördag och sen for vi hem och jag for iväg på fotboll med Julia. Det var jätte roligt att få vara med henne, som det alltid är. Efter matchen for vi runt på Ånge lite medan vi inväntade hennes tåg. Så vi hann surra lite vilket verkligen behövdes! Tack för det min fina! 

Åh just det! I torsdags klockan 17.00 fick jag min FÖRSTA SEMESTER!! Och då har jag jobbat sen jag var 13 år, varje sommar, så det känns helt fantastiskt med en vecka semester! 

I måndags stack jag och Erika ut och red klockan 8 för att vi sen skulle skjutsa tillbaka Donna på stallet innan jag skulle iväg med Dessan, Leo och Fanny på Boda Borg. Det var verkligen jätte roligt på Boda och vi klarade 8 banor! Woho!

I tisdags så stökade jag på här hemma på Näset. Jag var iväg på Moove på morgonen och körde ett pass, sen tvättade och städade jag bilen för att jag var chaufför på kvällen ToR till stråket i Österund åt Johan och hans vän Tobias. Jag skjutsade dom vid 17 och sen for jag tillbaka till Ånge igen för att spendera kvällen med min andra halva Johanna som kom! Det var lika välbehövligt och roligt som alltid! Vi for runt och stojade på, Nikita var också med ett tag! Så det var skoj! Vi for mot Östersund vid 00.30 igen. En massa surrande hann vi med på vägen ner och på vägen hem var det hög musik som gällde så då vart det inte mycket snack. Haha. Men vi hann med det vi ville iallafall! Älskade vän ❤️

Igår (onsdag) så var jag här på Näset och höll ställningarna då familjen var i stan. Så jag var med djuren i några timmar innan de kom hem igen. Då de kommit hem så for jag och mamma med Zazu. Vi kollade på film då vi kom hem, jag mamma och pappa. Cake hette filmen och var sådär. 

Idag är en ny dag och det blir skötsel av djuren idag med. Alla andra jobbar så. Ikväll däremot blir det stråket med några brudar! Det ska bli mycket trevligt! 
Längtar sååå!! 

Imorn och på lördag blir det också Östersund. Imorn chill och på lördag yran! 👍 

Ha det gött så hörs vi snart igen! Chaaaao