Sunday funday
Första veckan av 3 tuffa är avklarad och det känns att vi kommit in i hetluften nu! Vi har massor med redovisningar som ska göras på olika seminarium, inlämningsuppgifter i form av rapporter och en tenta de kommande veckorna innan vi får fira jul! Det blir spännande! 

I veckan har vi haft kurser som massage, basal kroppskännedom, epidemiologi, inflammation, miljö, kost och en massa intressanta saker och kommande vecka har vi ett seminarium, mer massage och BK, srbetsfysiologi och lite annat att se framemot. 

(null)

Helgen har i vanlig ordning gått fort och varit väldigt lugn och skön. I fredags var jag på Luleå ridklubb och red, jag saknar verkligen hästarna och att rida så jag tänkte att jag ger det ett försök. Det var mysigt att vara i stallet igen! I lördags pluggade jag med tjejerna på skolan mellan 10-16 innan vi skiljdes åt en stund för att seda träffas igen hos Frida och laga tacos och kolla film. Vi gjorde fisktacos med lax, det var supergott och vi hade en jättemysig kväll! 

Idag stack jag iväg och tränade imorse innan jag chillade lite hemma och tvättade. Jag gick in till stan och mötte Cajsa på en lunch innan vi gick och kikade på en lägenhet. 
Efter det har jag varit hemma och fortsatt tvätta och tagit det lugnt. Jag är väldigt trött idag känner jag så det har varit skönt. En ny fullspäckad vecka står på schemat så det är skönt att vila lite. 

Nu ska jag snart kolla på solsidan innan det är dags att sova lite! 🌟

(null)

(null)