första advent
det är första advent och dags för julskyltning här i Ånge, men det finns inte en snöflinga så långt ögat kan nå, tråkigt tycker jag. Så här var det ju iofs ifjol också, lika tråkigt då. Men men, tiden går ändå och julen närmar sig oavsett vädret. I år blir det dock ingen julskyltning för mig, jag spenderar första advent på macken! jag klagar inte över det, vi har det så mysigt här så, jag och Hampus! 

Igårkväll efter jobbet for jag, Nanna och Lina hem till mig för att hämta Jana och skjutsa upp henne till stallet för en ridtur. Det var inte lika lätt gjort som sagt kan jag säga. Hästtransporten hade frusit igen så pappa fick elda på spärren så den lossnade (?!?!) annars hade vi inte fått upp den, haha! efter mycket om och men tog vi oss faktiskt till Ånge med hösten i transporten. Väl framme fick vi inte upp luckan bak, fen hade frusit fast igen! så vi fick frontalurlasta (tack och lov att vi har en sån transport) för att få ut Jana. Jag och Nanna red i ridhuset i ca en timme. Jag provade det nya bettet som jag beställde åt Jana häromdagen och hon verkade verkligen trivas med det, det kändes kanon då jag red iallafall och hon protesterade inte så. När det var dags att åka hem igen så var problemet med transporten där igen. Men vi lyckades få upp den tack vare att jag tog med pappas eldpistol (?) Jag for hem, duschade och chillade innan jag for till Ånge igen med broderns bil för att skjutsa han litegrann. 

så såg min kväll/natt ut igår. 
idag har jag inte gjort annat än att jobba och kommer inte att göra så mycket annat heller. Det blir nog bara till att åka hem och slänga sig i soffan när jag slutat. Det ska bli skönt. 

Hoppas ni alla haft en trevlig helg och att ni får en fortsatt trevlig advent så ska jag ta och knega vidare. Pyss & kräm.





livet måste gå vidare. det måste göra det, oavsett om man vill eller inte. oavsett om man vet hur eller inte. det måste gå vidare.