No more fucks to give
Okej, vi har alltså kommit till tentaveckan nu. Den vecka som kändes vara 7 månader iväg när vi började plugget och nu är det dags. Imorgon skriver jag och mina klasskompisar vår första tenta av 5. Hela den här veckan har vindrutor och pluggat, 8-16 nån-fre och så har vi suttit både igår och idag och pluggat och repeterat och förhört och funderat. Vi har gjort allt för att förbereda oss inför morgondagen, inför tisdag och inför onsdag. Sedan är tentaveckan över för vår del. Jag längtar!! 

Det är och har varit mycket blandade känslor den här veckan som varit. I början av veckan var jag helt förtvivlad, jag ringde till mamma, grät och hade ett litet breakdown. Sedan drog veckan igång och jag har fått sitta med mina fina vänner dag in och dag ut och de har verkligen hjälpt. Så nu i slutet av veckan när jag pratade med mamma igen så kändes det så otroligt mycket bättre. Mamma hörde det också och blev rörd av att jag var så otroligt glad och taggad gentemot hur jag var när surrade sist. 
Nu är jag taggad, nervös, laddad, törs jag säga redo? och en massa annat. Let’s do this!! 

Första tentorna av väldigt många de tre kommande åren! Wow. 

Under den gångna veckan så har jag, utöver plugget, tränat och chillat också var vi på Mia Skäringers show, No more fucks to give i torsdags, den var SÅ BRA!! Vilken kvinna! Hon tog upp så mycket berörande saker och hon gjorde det med massor av humor. Det var också otroligt mycket känslor och det blev väldigt starkt men det var verkligen så jäkla bra!! Heja Mia! 
Det var välbehövligt med ett avbrott mitt i veckan för att få tankarna bort från plugget en stund, mycket bra kväll!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)