Hoppla
Dagen D är nu slut. Hemma tävlingen med Charlie är avklarad och jag är, trots avsittningen i ett hinder i andra klassen, mycket nöjd med dagen. Vi startade L:D och L:C, 4 fel i första klassen för att han vägrade på första hindret men hoppade resten av banan som en klocka. Andra klassen vägrade han på 3:e hindret en gång och sedan stannade han rejält då jag red på det igen och då for jag av. Landade på huvudet mitt mellan bommarna och sedan föll den bakersta bommen i oxern på mitt knä så det har numera en väldigt fin blå/lila/gul nyans. Trots en öm kropp så är jag som sagt nöjd. Det var första tävlingen för mig på en annan häst en Jana och det var den tredje eller fjärde tävlingen för Charlie tror jag. I vilket fall så är jag nöjd för jag gjorde vad jag kunde och sen att det inte räckte till får vi träna på helt enkelt. 

Igår var också en bra dag. Jag spenderade förmiddagen med Carolin på Lombäcken där det var crosstävlingar för fulla muggar. Vi stod i kiosken och sålde korv och hamburgare och sprang någon gång iväg och kikade när de körde cross. Det var väldigt roligt! Vi for hem vid 15-tiden och då hoppade jag i duschen och gjorde mig klar för en tripp till Sundsvall med Oscar. Vi for på Birsta City som vi trodde hade öppet till 20.00 men i själva verkat hade de öppet till 18.00 så 17.30 när vi ville äta sa de ifrån och vi förstod inte varför, tills vi fick höra på ett kundmeddelande att de stängde 18.00, haha. 
Vi for och åt på Jade Garden istället, en asiatisk restaurang. Ingen jag skulle rekommendera dock. Både jag och Oscar tog buffé och de fyllde inte på maten, den var inte ens varm och det såg ut och smakade som att den legat framme i flera timmar ungefär. Så inte alls bra enligt mig. 

Vi for och bowlade efter maten vilket var mycket bättre och roligare än restaurangen vi nyss besökt. Oscar vann bowlingen vilket han var väl förtjänt utav, han var så duktig att han hamnade på highscore listan till och med! 

På plats nummer 4, grattis till den fina platsen bubbis!






Vid klockan 20 hade vi bowlat klart och bestämde oss för att gå på bio också. Vi såg Run all night med Liam Neeson och Joel Kinnaman. Riktigt bra film! Den rekommenderar jag er att se om ni gillar action/thrillers! 
Efter bion for vi hem och lade oss och sov för imorse klev vi båda upp tidigt. Oscar for till Gävle och bytte bil och jag for på stallet för att tävla. 

Nu sitter jag helt utslagen i soffan, vilket jag ska göra resten av kvällen också. Skönt. Imorgon börjar en ny vecka, en vecka närmre studenten. GRYMT.