Det mesta regnar bort
Från varma, soliga sommardagar till regniga, ruskiga (näst intill höst) dagar. Lite deprimerande men här fortsätter vi med positiva tankar om att det fina vädret kommer tillbaka några veckor till iallafall. Åtminstone imorn tycker jag då det är min födelsedag 🎉🎉 bara ett år kvar till 20, sen är jag helt och hållet vuxen, haha eller? Nej, vuxen blir jag nog aldrig, bara klokare och rik på erfarenheter. 

Nog om det! 
Igår for jag och körde ett crossfit pass med Dessan, Sara, Pillan och Malin. Det var riktigt roligt men riktigt jobbigt. Trevligt när vi är ett helt gäng! Motivationen höjs direkt! 

Efter ett bra pass for jag på Ica och inhandlade massa goa frukter till en mumsig frukost. Det blev bananpannkakor med kvarg och frukt! Jag bjuppa Johanna innanhon for hem till Sundsvall igen. Det är alltid lika tråkigt när hon åker ifrån mig! 

Sen tog jag och tvättade min bil och även pappas, ibland är köjag bara för snäll 😇 

Jag for till Ånge och surra med Nikita innan jag for hem och kollade på Camp X-ray, en helt ok film men inte jätte spännande. 

Idag har jag sovit och sovit. Ska strax till Ånge och förbereda allt med Candy inför imorgon. Ikväll ska vi fira Evve som fyller 18 år idag! Grattis Evve! 🎉 

Ha en bra dag!