Söndag

Helgen är nu över och en fullspäckad jobbvecka väntar! 

Igår, lördag, började jag och mamma dagen med en långpromenad i mestadels djupsnö, det var riktigt skönt och en perfekt start på dagen! Det var första dagen på en månad som jag faktiskt kände mig frisk! Jag hade varken ont i halsen eller var täppt i näsan när jag vaknade och den känslan har jag verkligen längtat efter. Vi fikade när vi kommit tillbaka och sedan startade mamma lite julbak och jag gjorde henne sällskap och spelade lite stämningsfull julmusik. 
Vid 11 kom Nanna och Charlie och hälsade på! Så vi fikade lite och surrade. 
Johan och Elin kom strax därefter med Benjamin som jag skulle få vara barnvakt åt för första gången, så mysigt!! Så de lämnade honom och for iväg över dagen. Benjamin var supertrött när han kom så han fick i sig lite gröt men sen ville han sova. Vi hann knappt bädda ner han så sov han, haha. Så jag och Nanna tog med Benjamin och Charlie på en promenad i kylan. Det var så kul att äntligen få spendera lite tid med Nanna! ❤️ 
(null)
Hon for kring halv två och Benjamin sov till fyra, så det blev lite dötid däremellan. Då passade jag på att duscha och sen satt jag och ritade lite. Jag tycker det är så skönt att sitta och rita och slappna av! 

När Benjamin vaknade fick han leka en stund efter blöjbyte och innan middag. 
Mamma får till Ånge och handlade och tog med sig thaimat hem. Vi käkade och sen började jag sminka och fixa mig inför kvällen. Så mamma tog Benjamin tills Johan och Elin kom och hämtade han runt 18. 
(null)

Jag brassade iväg till Sundsvall direkt och smög in hos Johanna och Simon där jag satte mig och drack lite vin och lyssnade på musik i väntan på att Johanna skulle sluta jobba. När hon väl kom slog hon upp ett glas åsså satt vi och surrade. Vid halv ett kom vi på att vi kanske skulle åka ner på krogen så vi for dit. Vi gick på Oscars men där kom vi dock inte in för att det var 23-års gräns, vilket vakten upprepade 3 gånger väldigt tydligt även fast vi inte sa något om det. Så vi gick på dallan istället. Vi träffade William och några polare åt han så de hakade på. Där tog vi nån drink innan vi drog på kebabcity och sedan blev det hemfärd. 
Vi slog på Jönssonligan när vi kom hen och somnade till det.  (null) (null)
Jag vaknade vid 10.30 idag och trodde att jag skulle må dåligt men icke! Så skönt! 
Vi vilade lite och sen vid 12.30 for vi till Brasseri verket och brunchade! Sååååå gott!! 
(null)
Efter det for vi tillbaka till Timrå och slappade i soffan innan det var dags för mig att åka hem. 
Väl hemma lade jag mig och kollade på veckans bonde söker fru. Pappa kom och sällskapade mig och vi kollade på Ride Along 2 tillsammans. 

Nu har jag precis landat i sängen och ska sova, är så trött!! 
06.15 ringer larmet imorn! 

(null)