Tillbaka till verkligheten

Idag är det en vecka sedan jag och Johanna låg på playan i Thailand sista dagen. Jisses vad snabbt den här veckan har gått! Helgen bara svischade förbi i ett svep. 


I fredags red jag mammas Ljùfa en sväng och sen for jag till Borgsjö och blev bjuden på kaffe hos Stina, med henne, Evelina, Rasmus och Billy. Det var så kul att få träffa dem igen! Känns skönt att komma tillbaka till det normala igen. 

Jag for sedan och red med Nanna på Rispa och en annan Ljùfa, lite kvalletid med henne satt också fint! 
Efter det kom Micke, Bella och pappa och plockade upp mig för att åka till Johan och fira honom på hans 31 årsdag! Vi blev bjudna på fika där och vid 21 var jag hemma igen. 
Stina och Ida kom en stund efter det. Så roligt! Stina blev kvar och drack med mig och Ida for hem efter en stund. Vi fick plötsligt för oss att dra till stan och gå på krogen då det var dött som vanligt i Ånge. Sagt och gjort, vi fixade skjuts och for!

På lördag vaknade jag 12.45 (!!!!) i ren panik då jag såg att klockan var så mycket! 
Johanna och Stina kom förbi en sväng och sedan var det bara för mig att rycka upp mig och åka till Borgsjö då Lewa skulle flytta hem till mig. 
Så jag for dit, gjorde iordning henne och red hem till Näset. Det var otroligt skönt och tog ca 2 timmar, så värt! 

Väl framme kom Isak och Sanna så precis att Isse fick hjälpa mig att hålla i Lewa, så vi har numera en ny hästvän i familjen 😂😎 

När jag var klar med hästarna stannade jag och käkade middag med dem innan jag for hem. 

I söndags var jag och red och pysslade på med hästarna innan jag for hem och pysslade där. Jag gjorde egen granola som blev jättegod! Liiite bränd men ändå väldigt god! Jag städade lägenheten och efter det lagade jag middag. En supergod kycklingrätt med pesto och fetaost som jag kokade bönpasta till. Så gott!! 

Sen landade jag i soffan och blev kvar där resten av kvällen. Gick och lade mig redan vid 21 då jag började jobba 04 i måndags. 

Skönt att kickstarta jobbveckan med ett 4-11 pass! 

Det var riktigt roligt faktiskt och det känns jättebra att vara tillbaka på jobbet igen. Det känns verkligen att jag fått slappna av och vila. Så härligt! 
Jag stack iväg och red efter jobbet och sedan var jag och tränade med Nanna efter det. På eftermiddagen stack jag ut och sprang runt forsön. Första turen för i år. Det var också väldigt roligt även om det kändes lite tungt! Men jag är nöjd då jag höll mig under den tid jag satt för mig själv! 🏃🏼‍♀️ 

Efter det var jag väldigt trött så sängen tilltalade mig tidigt även då. Började 6 igår morse så det var skönt att lägga sig i bra tid. 

Slutade vid 15.30 igår och efter det var det ridning på schemat! Jag blev bjuden på mat hos mamma och pappa efter det och blev kvar där till strax innan 20 då det bar av till Ånge för att träna med Nanna igen. Vi båda var väldigt omotiverade och slöa igår, haha, men vi gjorde det vi skulle även fast det tog längre tid än tänkt 😂 

Jag gick hem efter det där Jossi väntade på mig. Jag slängde ihop lite valnötsscones till kvällsfika som jag fick bjuda henne på. Så mysigt så! 

Idag är det också jobb som gäller och ikväll blir det hockey med Nanna! En bra dag helt enkelt! 

Jag hoppas ni alla får en underbar dag!