Borta bra men hemma bäst
Då mina kära vänner är det dags för hemgång. Vi har tagit det väldigt lugnt idag och mest försökt fördriva tiden. Vi gick i några affärer och gjorde ett sista ryck med shoppingen. Vi gick in på en Forever 21 butik där de hade massvis med rea. Jag hittade en jättefin jeansjacka som var nersatt och dessutom hade de alla kläder som var rödmarkerade för "Buy 1 get 1 free" så jag fick ett klädplagg gratis. 
Jag tog jackan och hittade en mysig grå tröja som jag tog till. När vi väl kom till kassan så sa kassörskan att jeansjackan inte var nersatt så ordinariepris gällde för den. Då gick vi och kollade och alla jackorna var nersatta så vi frågade ett butiksbiträde och då hade de gjort fel, så jackorna var inte på rea men de hängde i butiken och var rödmarkerade allihop så han sa åt kassörskan att sälja jackan till mig för rea-priset. 
Det slutade med att hon tog betalt för tröjan som var billigare än jackan också fick jag den gratis. Så jag fick en jeansjacka, en stickad tröja och en scrunch (hårsnodd ) för knappt 170kr, det var dagens klipp det! Hehe sjukt nöjd. 

Igår var också en sån där fördriva-tiden-dag. Då var vi ute och gick i områden vi inte varit, åt hamburgare på det omtalade Shake Shack och shoppade i olika butiker. 
Då fyndade vi också massor då jag och Sanna gick på Viktoria’s secret där de hade massor av rea och jag köpte 1 bh, 3 par trosor och 1 bodymist för 300kr. Vi var även förbi på HM där jag fyndade en tjocktröja för 50kr. Jag har lyckats bra med shoppingen här faktiskt! Mycket nöjd. 

Igår åt vi på en Italiens restaurang som inte såg så mycket ut för världen men de hade den absolut godaste pizzan jag ätit i hela mitt liv och jag lovar att jag inte överdriver när jag säger det. JÄKLAR vad god den var. Jag tog en pizza med champinjoner och tryffelolja och  parmesan, alltså den var MAGISK 🤤

Sedan chillade vi resten av kvällen innan vi alla somnade. 

Nu är klockan snart 18 här och vi ska börja röra oss mot flygplatsen! Imorn är vi hemma på svensk mark igen. 

Hasta la vista! See u soon! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)