Work hard, play harder
God afton kära vänner och ovänner! 
 
gårdagens jobbkväll var väl sådär om jag får säga det själv, det var fullt ös (näst intill) medvetslös kan jag säga! Det ringde konstant från att jag började klockan 15 till 18.30 ungefär. Helt sinnes! Men så kan det vara ibland, det gör inte så mycket, tiden gick väääldigt fort som tur var!
 
Jag for till Hallsta efter jobbet och där välkomnades jag med en god kopp te och en stor och fruktansvärt god räkmacka ♥ blev så himla lycklig!! Jag har världens bästa pojkvän ♥
 
Imorse klev jag upp vid 9 och åt frukost och sedan for jag ner på Näset och packade träningskläder för att åka och köra ett pass med Dessan, det var jätte skönt och roligt! Nu kör vi på med träningen igen! Känns som att det räckte med ett uppehåll över jul faktiskt. Skapligt mycket jag har ätit dessa dagar, men ä det jul så är det ;))))
 
jag for på jobbet då vi tränat klart och har suttit här sedan klockan 11. Slutar 19 idag och då blir det tacoooos med min babe! Smarrigt värre. Sen blir det nog soffläge resten av kvällen tror jag, låter lockande!
 
Får väl först och främst se till att överleva jobbdagen känns det som, fasen vad mycket fel jag gjort idag. Får skylla på att det är så ångt mellan gångerna jag jobbar här nu... eller nånting sånt! men men, jag är ju bara en människa som alla andra och fel gör man. 
 
Mindre än två timmar har jag kvar nu och jag längtar verkligen tills jag slutar! ska bli sååå skönt! jobbar dock imorn och på tisdag också men inte klagar jag! Cash is king säger jag bara! 
 
Något mer har jag inte på hjärtat för stunden. Ha det gött!