Lördag

Ännu en vecka har sprungit förbi, en vecka full med föreläsningar och plugg. 

Det är precis det dagarna har bestått av. 

I övrigt så har jag för första gången testat Linas matkasse den här veckan! Tack vare en studentrabatt så fick jag 4 middagar för 300kr, så vört!! Det var 4 nya och goda recept som gav middagar och matlådor för hela veckan och lite till! Jag kommer garanterat att ha Linas matkasse fler gånger! 


Jag var också och tränade på ett gym inne i stan i tisdags och oj vad skönt det vara att träna igen!! Det var så längesen sist så var riktigt taggad! Jag var på bodypump och har lite träningsvärk än, haha. Det ska bli så skönt och roligt att komma tillbaka in i träningsrutinerna igen! 


Igår hade vi ett seminarie som sista föreläsning och efter det tog vi helg! 


Vi gick på Ica och köpte lite fredagssnacks som vi tänkte ha framför idol senare på kvällen. Vi gick hem till Malin för att beställa mat då ingen av oss kände för att laga mat. 

Det slutade med att vi åt upp snacksen som förrätt och sedan gick vi och köpte pizza och åt framför idol! Det var så mysigt och trevligt! Jag har verkligen hittat så fina vänner här med, lyckligt lottad! 


Idag har jag och 3 andra tjejer varit i Skellefteå på en tatueringsmässa, det har varit väldigt roligt, inspirerande och spännande att se alla tatueringar, tatuerare och de som ställt upp på att bli tatuerade där. 2 av de som åkte med idag tatuerade sig och de tatueringarna blev jättefina!! Jag var så sjukt sugen jag med men jag gjorde det inte, jag hittade däremot massor av inspiration och såg flera tatueringar jag skulle vilja göra! Så det var kul!


Imorn blir det plugg och sedan är det bara en halvdag kvar så går bilen hemöver för en vecka på hemmaplan med fältstudier och plugg, det ska bli så kul!! 


Hoppas ni har en bra lördag och helg!

(null)


(null)