Livet är inte alltid lekande lätt, precis som det inte ska vara alla gånger.
Nej dagar som dessa då det är skola först och jobb direkt efter är inte alltid enkla att ta sig igenom. Men med en positiv inställning och bra attityd går allt. Så även om det känns gruvsamt på morgonen innan jg kliver upp så går dagen som smort innan det är klart. Igår och idag har varit sådana dagar, 9-22.30 vill säga. Jag klagar inte! Jag gillar det jag gör men ibland vill inte riktigt huvudet hänga med. 

Igår var dessutom en väldigt bra dag på jobbet för jag fick finbesök på kvällen av två sköna bönor 😍 Johanna och Jennifer kikade förbi här och umgicks med mig! Det gjorde allt mycket lättare och tiden flög iväg. Det tackar jag för underbaringar! Det är alltid lika roligt och energifyllande att få träffa dem! Kärlek till er!! 

Idag har vi även haft ridning med skolan och idag är det onsdag vilket innebär hoppning. Jag fick rida en häst vid namn Olof, han är en nybörjare men vi lyckades ta oss över alla hinder. Det var jätte roligt idag och det kändes bra. 

Blev även bjuden på middag på jobbet idag, Dessan kom hit med en matdosa till mig bäst som hon är! Jag fick ris och kyckling med en massa goda grönsaker. Det tackar jag hemskt mycket för! 

Imorgon blir det en kortdag vilket ska bli skönt eftersom att jag har jobbhelg. Så då går jag skola till 12 och sen har jag Born to Move vid 17 och efter det ska jag träna. Det ska bli riktigt roligt!

Nu har jag bara någon timme kvar innan denna dag är slut. Det ska bli skönt att få komma hem och lägga sig sedan. Det är jag välförtjänt av tycker jag! 

Hadeeeee