God jul!

Julen 2016 är nu över, attans så fort den tog slut. 


Jag jobbade kvällen innan julafton och kom hem strax efter midnatt. Istället för Bingolotto och uppesittarkväll blev det Östersund och middag på Bashiras i väntan på att kliva på tåget från Storlien. 

På julaftonsmorgon vaknade jag vid 9 och for ner till mamma och pappa för att käka julfrukost med dom, brorsan och mormor. Så mysigt så! 💓 sen var det tänkt att jag och mamma skulle ut på vår årliga jultur med hästarna men det kändes inte så lockande när det regnade och var ishalka. Så hästarna fick vila. 

Och istället fick vi främmande av Kristin, Johnny, Arvid, Robert, Tommy och Sandra, det är så långt mellan gångerna man får träffa dom så det var roligt! 
Jag for hem efter det och gjorde mig klar för kvällen. 

Johan och Elin plockade upp mig innan vi rullade mot päronen igen. 

Bella och Micke kom också dit och firade jul med oss. Det ver verkligen en trevlig kväll och jag är så lyckligt lottad som har en så fin familj ❤️ 

På juldagen bytte vi ställe och alla kom hit istället för att fika. Sanna och hennes föräldrar kom också hit vilket var trevligt! Vi alla + Nina for sedan på ishallen för att kolla på juldagshockeyn då hemvändarna mötte a-laget. Hemvändarna vann med 1-4! Bra jobbat 👏🏻

efter matchen åkte jag och Nina på Ica och handlade en massa småplock. Vi for hem till mig och fixade iordning maten innan vi slog oss ner och käkade. Efter det började vi fixa oss inför kvällens festligheter. 
Timmarna gick och folket kom. Det blev verkligen fullt hus här, vilket var superkul! 
Vid 23 drog vi alla mot mittis. 

Idag var det inte lika roligt då jag inte alla har mått bra, men det är skylla-sig-själv regeln på det! 😅 det var värt det iallafall! 

Thank u Carro som hjälpte mig att städa idag 🙌🏻 du är en ängel 💓 

Och tack alla inblandade för en kanonkväll! Det måste göras om 💃🏼 

Nu är det snart läggdags då jag börjar 6 imornbitti!  

Hoppas ni alla haft en bra jul åsså vill jag önska er en god fortsättning 💋