Vilken helg!
Tredje helgen i februari har nu lidit mot sitt slut. Vilken helg det har varit, lugn, skön och mysig! 

Igår klev jag upp vid 7 efter att knappt ha sovit en blund kändes det som. Jag klädde på mig och gick ut på promenad. Det var blixthalka i stort sett hela vägen så jag är glad att jag kom hem utan att ha dragit en vurpa. Det var otroligt vackert då solen precis var påväg upp så det var riktigt skönt. Jag behövde det verkligen efter alla tankar som snurrat i skallen under natten, skönt att komma ut och få frisk luft. 

När jag kom hem gjorde jag frukost och sedan gick jag och Julia på pump. Det gick bra och jag kände mig hyfsat stark ändå, så det var kul! 
Jag gick hem och duschade och gjorde mig i ordning efter det innan jag drog ut till Birsta och käkade lunch med Johanna och Leon. 
Jag for hem till Ånge efter det för att umgås med familjen. Pappa, jag, Bella, Micke och Ida åt middag tillsammans och sedan kom mamma hem och då gjorde hon iordning en charkbricka med massa gott som vi smaskade på till melodifestivalen. 
Jag gick och la mig vid 23 och klev upp igen vid 01.20 då jag och pappa skulle kolla på Isses match. Jag kollade första perioden och sen lade jag mig igen för att jag var så trött, men jag kunde inte somna då jag väl lagt mig igen så låg vaken till 03.30 ungefär innan jag somnade och vaknade igen vid 7.30. Då klev jag upp och åt frukost innan jag gick ner till hästarna. 
Jag tog ut Ljùfa på en tur i skogen, det var såå mysigt och skönt! Riktigt härligt väder! 
När jag kom hem så tog jag och tvättade och städade bilen, det var verkligen på tiden! 
Så nu är den ren och fin!

Vid 12 kom Johanna och Leon till oss och hälsade på. Mamma kom hem i samma veva så vi åt lunch och surrade i några timmar innan vi begav oss mot stan. 

Nu är jag hemma och bara chillar och laddar inför den nya veckan. Jag känner mig väldigt trött så jag hoppas på att få sova ordentligt inatt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)